DRIVER COACHING


 

Meer snelheid, maximaal plezier


Driver coaching by Jaap van Lagen

Wil je beter leren racen of meer plezier beleven aan het rijden op het circuit? Jaap van Lagen is naast professioneel coureur al meer dan 15 jaar race & circuit instructeur. Vele coureurs en liefhebbers hebben meer snelheid gevonden door de persoonlijke aanpak van Jaap.

 

“Ik heb gemerkt dat één-op-één coaching in de praktijk het beste werkt. Ik ga naast de coureur zitten en vervolgens gaan we aan de slag door veel te rijden. Ik geef algemene tips over je rijstijl en we nemen het circuit sectie voor sectie en bocht voor bocht door”, legt Jaap uit.

 

Zandvoort, Assen, Spa-Francorchamps, Nürburgring

De man of vrouw achter het stuur profiteert zo maximaal van ruim 15 jaar internationale autosport ervaring van Jaap van Lagen in heel veel verschillende auto’s. Jaap verzorgt driver coaching op alle bekende circuits, zoals Circuit Park Zandvoort, het TT-circuit van Assen, Spa-Francorchamps, de Nürburgring (incl. Nordschleife), Circuit Zolder en Ascari Race Resort.

 

Ook voor liefhebbers

Begeleiding op ieder ander circuit in de wereld is altijd bespreekbaar. “Zeker in Europa zijn er weinig circuits waar ik niet heb gereden. Het komt ook regelmatig voor dat ik coureurs help in de voorbereiding op een belangrijke wedstrijd, zoals een 24 uurs race of als voorbereiding op het nieuwe seizoen”, illustreert Jaap.

 

De driver coaching is ook bij uitstek geschikt voor liefhebbers die regelmatig van een trackday of vrij rijden sessie meepakken. Jaap helpt je om nog meer te genieten van je scherp sturende auto, je eigen grenzen te verleggen en beter te leren autorijden.

 

Inclusief race auto

Heb je zelf niet de beschikking over een geschikte circuitauto of wil je je eigen racewagen sparen, dan is het mogelijk om via Jaap een coachingsessie te boeken inclusief de raceauto van je wensen.

 

Afstellen & testen

Met zijn uitgebreide ervaring in formulewagens, race- en rallywagens is Jaap van Lagen ook alom gewaardeerd als testrijder. Met zijn ruime ervaring is Jaap in staat om een auto af te stellen naar de wensen van de eigenaar of coureurs, al dan niet in samenwerking met engineer Chiel Bos. Eén testsessie is vaak voldoende om een listige auto te transformeren in een snelle, makkelijk te besturen racewagen.

 

Interesse in driver coaching by Jaap van Lagen? Jaap informeert je graag over de mogelijkheden via info@jaapvanlagen.eu of bel Mobiel:0031622160667